UPC komt vanaf vandaag met videodienst MyPrime

20140401-140845.jpg

Vandaag lanceert UPC MyPrime. Hiermee biedt UPC haar klanten toegang tot ruim 1.000 films en ruim 1.000 afleveringen van tv-series. Zij kunnen binnen MyPrime elk besteld item gratis bekijken. MyPrime is vanaf vandaag standaard onderdeel van de nieuwe alles-in-1 Power en Extra Power pakketten. Klanten die gebruikmaken van andere pakketten, kunnen MyPrime los bestellen voor €6,50 per maand.

UPC breidt vanaf vandaag haar reguliere televisieaanbod, uitzending gemist-diensten en actuele Video on Demand dienst uit met MyPrime. MyPrime bevat ruim 1.000 populaire films en ruim duizend series, waaronder klassiekers, uit ieder genre. Het aanbod bestaat onder meer uit films als Alles is Liefde, Brokeback Mountain en de Lord of the Rings trilogy en series als Sex and the City, Charmed en Criminal Minds. UPC ververst het film- en programma-aanbod binnen MyPrime continu. De allernieuwste films biedt UPC per stuk via Video on Demand aan.

UPC wil met MyPrime haar klanten een nog betere televisie-ervaring bieden. Met MyPrime speelt UPC in op een groeiende consumentenbehoefte aan een eenvoudig te benaderen film- en serieaanbod voor een vast bedrag per maand, zonder dat er per item betaald hoeft te worden en zonder onderbreking van commercials.

William Linders, Director Content bij UPC Nederland:

“Vanwege dit voordeel verwachten wij waarde aan ons televisieaanbod te kunnen toevoegen voor filmliefhebbers en tegelijkertijd een nieuwe groep klanten te kunnen enthousiasmeren voor on demand tv-kijken. We maken televisiekijken voor onze klanten nog leuker door hen op eenvoudige wijze toegang bieden tot een groot on demand aanbod.”

UPC biedt die dienst gratis aan als onderdeel van haar Power of Extra Power pakketten. Klanten met andere pakketten kunnen MyPrime bestellen voor €6,50 per maand. Klanten die toegang hebben tot MyPrime kunnen de content binnenkort ook op iPad, iPhone en laptop in en om het huis bekijken. UPC test deze mogelijkheid op dit moment. Klanten die vanaf september 2013 een Power of Extra Power pakket inclusief Horizon Mediabox hebben besteld, krijgen de komende maand automatisch toegang tot MyPrime.

~ door pietboon op 31/03/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: