AZ in kwartfinale Europa League live bij RTL 7

AZDonderdag 3 april starten de kwartfinales van de Europa League. AZ vertegenwoordigt als laatste club Nederland op dit internationale toernooi en treft Benfica. De Portugezen komen eerst naar Alkmaar. RTL 7 zendt AZ – Benfica live uit, evenals de return een week later.

Donderdag 3 april 2014:
20:30 uur AZ – Benfica
23:15 uur Samenvattingen

Donderdag 10 april 2014:
20:30 uur Benfica – AZ
23:15 uur Samenvattingen

Benfica is momenteel de koploper van de Portugese competitie. Het afgelopen seizoen werd de club met de rijke historie (dankzij o.a. de legendarische Eusébio) tweede in de Europa League, toen het in de finale in de Amsterdam ArenA verloor van Chelsea. De selectie bestaat uit meerdere internationals waaronder ex-Ajacied Miralem Sulejmani.

De gehele uitzending komt vanuit het AZ-stadion. Johan Derksen en Wim Kieft schuiven bij presentator Wilfred Genee aan voor de wedstrijdanalyse. Leo Driessen doet het commentaar bij AZ – Benfica. Na afloop zijn de samenvattingen te zien van de overige kwartfinales: Olympique Lyon – Juventus, Basel – Valencia en Porto – Sevilla.

Op donderdag 10 april speelt AZ de return in het 65.000 toeschouwers tellende stadion van Benfica in Lissabon.

~ door pietboon op 31/03/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: