HBO vanaf 1 mei ook bij Caiway

Vanaf 1 mei 2014 biedt Caiway de drie premiumzenders van HBO aan. HBO is het Amerikaanse televisienetwerk met prijswinnende en spraakmakende kwaliteitsseries, zoals Game of Thrones, Girls en True Detective. Verdeeld over drie reclamevrije tv-kanalen HBO, HBO 2 en HBO 3 – genieten abonnees van de nieuwste series en de grootste films. Met Nederlandse ondertiteling zijn HBO-series gelijk met Amerika in Nederland te zien. Caiway zal alleen het hoofdkanaal van HBO in HD aanbieden.

Het HBO premium pakket gaat €15 per maand kosten en de zenders zullen te zien zijn op kanaal 311-333. In tegenstelling tot andere aanbieders, spreekt Caiway vooralsnog niet over HBO On Demand en HBO GO.

Op 1 mei verandert er meer bij Caiway. Zo zullen er meer dan 30 televisiezenders uit het aanbod verdwijnen. Caiway komt met een geheel vernieuwd aanbod.

~ door pietboon op 22/04/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: