Schakelprogramma én 9 Eredivisie wedstrijden tegelijk live bij FOX Sports

UPDATE: ook op zaterdag 3 mei zal er weer een schakelprogramma zijn én alle 9 wedstrijden live. Ajax-NEC is op kanaal 3 en PSV-NAC op kanaal 5

In de Eredivisie staat aanstaande zondag speelronde 33 op het programma. Zoals gebruikelijk beginnen alle negen wedstrijden in de laatste twee speelrondes op hetzelfde tijdstip. Op FOX Sports Eredivisie 1 wordt zondag 27 april daarom een speciaal schakelkanaal samengesteld om live verslag te doen van alle bepalende momenten van alle negen wedstrijden.

Vanuit de studio van FOX Sports Eredivisie kijkt Kees Jansma samen met Jan van Halst en Kenneth Perez naar alle negen velden. Telkens zal de aandacht zich vestigen op de plek waar de actie zich bevindt. Alle doelpunten, mooie momenten, beslissingen en opvallende acties: alles wordt verwerkt in één dynamisch schakelprogramma. In het geval Ajax zondag landskampioen wordt zal aansluitend aan deze uitzending een live verslag volgen van de huldiging in Amsterdam.

Door een schakelkanaal in te richten op FOX Sports Eredivisie 1 wordt de mogelijkheid gecreëerd om op één kanaal direct verslag te doen van alle wedstrijden die worden gespeeld. Ook de mogelijke kampioenswedstrijd (FOX Sports Eredivisie 3) en de eventuele beslissing in de strijd om de tweede plaats (FOX Sports Eredivisie 5) zijn in het geheel rechtstreeks te volgen op een van de drie beschikbare tv kanalen. De overige zeven wedstrijden worden online live uitgezonden via FOX Sports GO. Deze online zenders zijn beschikbaar voor abonnees via http://www.foxsports.nl en de FOX Sports apps voor tablets en smartphones.

Uitzendschema zondag 27 april 14.30 uur

FOX Sports Eredivisie 1
Schakelprogramma met alle wedstrijden

FOX Sports Eredivisie 3
Heracles – Ajax

FOX Sports Eredivisie 5
Feyenoord – sc Cambuur

FOX Sports Eredivisie 7*
N.E.C. – FC Twente

FOX Sports Eredivisie 8*
PEC Zwolle – PSV

FOX Sports Eredivisie 9*
Vitesse – Go Ahead Eagles

FOX Sports Eredivisie 10*
NAC – RKC

FOX Sports Eredivisie 11*
Roda JC – FC Groningen

FOX Sports Eredivisie 12*
ADO Den Haag – AZ

FOX Sports Eredivisie 13*
sc Heerenveen – FC Utrecht

*Online beschikbaar via FOX Sports GO

~ door pietboon op 23/04/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: