Klitschko-Leapai vanavond live op Sport1

Niet RTL7 maar Sport1 zendt vanavond het rechtstreekse verslag van het World Heavyweight Championship gevecht tussen Wladimir Klitschko en Alex Leapai uit, vanuit de Arena in Oberhausen. De laatste jaren waren deze kampioenschappen altijd op RTL7 te zien.

Wladimir Klitschko uit (oorspronkelijk) de Oekraïne is wereldkampioen zwaargewicht bij alle wereldbonden op één na: de WBC. Bij die bond is zijn broer Vitali de champ, maar die broer is nu een van d oppositieleiders in Oekraïne. Zijn eerste wereldtitel bij de profs won Wladimir al in 2000. Als amateur veroverde hij een gouden medaile op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta (Super Zwaargewicht).

In november vorig jaar zorgde de 34-jarige Alex Leapai uit Australië voor een enorme sensatie door de toen nog ongeslagen Denis Boytsov te verslaan. De nummer 1 van de WBO wereldranglijst won unaniem na 12 rondes vechten. Door deze overwinning kroonde hij zich tot verplichte uitdager van Wladimir Klitschko.

In de studio analyses van Arnold Vanderleyde. Commentaar Fred Royers. Kijkers zonder Sport1 kunnen de wedstrijd ook zien op het Duitse RTL.

~ door pietboon op 26/04/2014.

Eén reactie to “Klitschko-Leapai vanavond live op Sport1”

  1. […] Night gaat Sport1 steeds vaker vechtsporten op tv brengen, zo was op 26 april al de bokswedstrijd Klitschko tegen Leapai om de wereldtitel rechtstreeks op Sport1 te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: