17 ‘James Bond’-films in de maand mei op RTL7

In de maand mei is de wereldwijd bekende uitspraak “My name is Bond, James Bond” veelvuldig te horen bij RTL 7. In deze voorjaarsmaand worden maar liefst 17 ‘007’-titels uitgezonden bij de mannenzender. Hierdoor wordt de meimaand gebombardeerd tot ‘James Bond Maand’ en verandert de naam van de zender tijdelijk van RTL 7 naar RTL 007.

De films die tijdens de 007-maand worden uitgezonden zijn: ‘Dr. No’, ‘From Russia With Love’, ‘Goldfinger’, ‘Thunderball’, ‘You Only Live Twice’, ‘On Her Majesty’s Secret Service’, ‘Diamonds Are Forever’, ‘Live And Let Die’, ‘The Man With The Golden Gun’, ’The Spy Who Loved Me’, ‘Moonraker’, ‘For Your Eyes Only’, ‘Octopussy’, ‘Never Say Never Again’, ‘A View To A Kill’, ‘The Living Daylights’ en ‘Licence To Kill’

De wereld maakte in 1962 kennis met James Bond. De eerste film was ‘Dr. No’ met Sean Connery in de hoofdrol. Hierna volgde er in rap tempo nieuwe titels die één voor één ook kaskrakers werden. Zes topacteurs gaven door de jaren heen gestalte aan de British Secret Service agent with a license to kill: Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, George Lazenby, Pierce Brosnan en Daniël Craig.

~ door pietboon op 28/04/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: