Vanaf 1 mei drie internationale 24Kitchen-series

20140429-210416.jpg

Liefhebbers van de buitenlandse keuken worden dit voorjaar door 24Kitchen op hun wenken bediend. Vanaf 1 mei gaan drie internationale 24Kitchen-series in première op de Nederlandse foodzender.

Tv-persoonlijkheid en mode-icoon Sara la Fountain bijt de spits af en geeft in haar gelijknamige serie een modern tintje aan traditionele Scandinavische gerechten. In ‘Market Flavours’ is Sebastião Castilho de perfecte gids die met zijn mobiele keuken door Portugal reist om de markten met de beste voedselproducten van het land te ontdekken. Aansluitend laat de Turkse Gabriele Sponza in ‘For The Love Of Food’ zich inspireren door de culinaire rijkdom van Turkije.

Sara La Fountain – vanaf 1 mei elke werkdag 15.00 uur
Chef-kok Sara la Fountain werd geboren in Santa Barbara (Californië), maar groeide grotendeels op in Finland. Ze heeft een grote passie voor de moderne Finse keuken en verblijft regelmatig in haar appartement in Helsinki, de huidige hotspot van de Scandinavische kookkunst. In deze serie van veertig afleveringen toont Sara la Fountain waarom Scandinavisch eten zoveel meer is dan alleen zure haring en roggebrood. Vanuit haar eigen appartement in Helsinki tovert ze traditionele klassiekers om in hedendaagse trendy gerechten, zoals warme gerookte eland-steak.

Market Flavours – vanaf 1 mei elke werkdag om 15.30 uur
Van het noorden tot het zuiden van Portugal zijn er plaatsen waar de producten tot leven komen en waar alle zintuigen worden geprikkeld. Op de traditionele markten zijn de meest verse producten te vinden en talloze waardevolle ingrediënten voor een culinair recept. In zestig afleveringen neemt Sebastião Castilho ons mee op een gastronomische reis langs de belangrijkste markten van Portugal. Door zijn stappen te volgen leren de kijkers hoe zij de beste producten kunnen kiezen om heerlijke, makkelijke en voordelige maaltijden te bereiden.

For The Love Of Food – vanaf 1 mei elke werkdag om 16.00 uur
De Turkse chef-kok Gabriele Sponza vindt dat voedsel een onmiskenbaar onderdeel van ons leven is. Hij deelt zijn culinaire aanpak en ideeën in de serie ‘For The Love Of Food’. In veertig afleveringen maakt hij met lokale ingrediënten uit Turkije gezonde en overheerlijke wereldgerechten.

~ door pietboon op 29/04/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: