Nieuw op Nickelodeon: VERHEKST!

20140429-211756.jpg

Nickelodeon start op 12 mei met een nieuwe dagelijkse soap. Verhekst! gaat over de 14-jarige Emma; een typische girl-next-door die samen met haar vader naar een nieuwe stad verhuist. Wat Emma zelf echter nog niet weet, is dat ze van een eeuwenoude heksenfamilie afstamt…

Kijk vanaf 12 mei elke schooldag om 18:45 uur naar Verhekst! op Nickelodeon.


Langzaam komt Emma erachter dat er vreemde dingen gebeuren in haar leven en dat ze deel uitmaakt van een magische wereld. Helaas is Emma’s moeder er niet meer om haar de fijne kneepjes van het heksenvak te leren. Emma’s buurmeisje Maddie kampt met hetzelfde heksenprobleem. Maddie is echter een ‘slechte’ heks!

Buiten de ‘magische’ strijd tussen de meiden is er ook nog Daniel, de populaire jongen van school, waar zowel Emma als Maddie verliefd op is. En er is een nog grotere strijd te voeren: het schoolhoofd heeft namelijk kwade bedoelingen en wil de krachten van beide meisjes afpakken. Kunnen ze hun persoonlijke strijd laten varen en het samen opnemen tegen het schoolhoofd?

~ door pietboon op 30/04/2014.

25 Reacties to “Nieuw op Nickelodeon: VERHEKST!”

 1. Nou ik vind jullie serie verhekst super top groetjes nadia van mook

 2. Hele Leuke Serie!!

 3. Kan ik hem niet op de YouTube kijken ?

  Omdat het is erg leuk

 4. ik vind het een beetje saai zeker met die daniel ik wil weten wanneer diego een verkering krijgt en met wie hij het zal krijgen niet katie ze is niet goed genoeg voor hem maar sophie kan nog wel of andi die meid is gruwelijk vet

 5. de nieuwe serie verhekst is super leuk ik blijf forever kijken

 6. kom er nog een seisoen als er niet nog een kom ga ik over me nek of dood

 7. Wanneer komt seizoen 2 alsjeblieft ik wil op deze vraag antwoord want ik hou van verhekst . En tot hoeveel seizoenen gaat het is er cd van verhekst te koop waar ik hooop zo graag dat ik op all vragen antwoorden krijg

 8. Ik vond hem erg leuk en ik wens dat ik krachten heb zo als Emma en maddie

 9. In seizoen 2 krijgt Diego’s met Maddie en er komt een nieuwe jongen jax die krijgt dan met Emma maar later krijgt Emma tog weer met daniel andi heeft een zombi vriendje en er komt een heksenraad en zo en nog veel meer en in seizoen 3 krijgt Emma een baantje en er komt een nieuw meisje die haar krachten probeert te stelen

 10. Ik vind het een hele leuke serie ik Ben Emma bff maar kan een beetje Nederlands woon aan de over kent van emma ik ben op Jack

 11. Ik heb alle afleveringen al gezien ook seizoen in het engels! Seizoen 3 eindgt met de keuze of Emma moet kiezen voor Jax of Daniel. Wat vinden jullie?

 12. Fijn wanneer komt seizoen 3

 13. jaaa wanneer komt seizoen 3

 14. ik heb seizoen 1 en 2 gezien nu noch 3

 15. Ik kan gewoon niet meer zonder verhekst ik wil seizoen 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: