Nederlands voetbalprogramma Goalmouth op Disney XD

20140505-195347.jpg

Vanaf zondag 25 mei zendt Disney XD het nieuwe programma Goalmouth uit. Deze Nederlandse productie is oorspronkelijk afkomstig uit Engeland waar het programma het meest succesvolle programma is na Phineas & Ferb. Het nieuwe programma dat in het teken staat van humor en voetbal wordt gepresenteerd door Mingus Dagelet en Nabil Aoulad Ayad en bestaat uit 18 afleveringen.

Goalmouth is het eerste echte voetbalprogramma speciaal voor kids. Zij kijken Goalmouth vanaf 25 mei iedere zondag om 10.00 uur op Disney XD.

Zet jezelf schrap voor het nieuwe programma Goalmouth op Disney XD! De grappige presentatoren Mingus & Nabil nemen je mee in de voetbalwereld. Wil jij een topvoetballer worden? Let dan goed op bij de masterclass van bekende voetballers en de speciale skills die iedere aflevering naar voren komen! Na het kijken van Goalmouth weet je bovendien alles over de geschiedenis van voetbal en zit je op het puntje van je stoel tijdens de straatvoetbal en voetbowl onderdelen. Goalmouth is grappig, snel en hét voetbalprogramma voor kids. Meer informatie is te vinden op http://www.disneyxd.nl/goalmouth.

~ door pietboon op 05/05/2014.

Eén reactie to “Nederlands voetbalprogramma Goalmouth op Disney XD”

  1. Hallo, ik ben Peer Noordermeer (12 jaar) en ik zou het leuk vinden als er eens aandacht besteed werd aan de nieuwe voetbalvariant SoccerSquash. Ik speel deze sport nu al een jaar met vrienden en er is zelfs een officieel NK. Misschien leuk om een keer een kijkje te komen nemen.
    Tot ziens Peer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: