Roland Garros 2014 rechtstreeks op Eurosport

Van 25 mei tot en met 8 juni strijdt de mondiale tennistop om de Grand Slam van Parijs, Roland Garros. Eurosport en Eurosport 2 doen twee weken lang rechtreeks verslag. Met bijna 200 live zenduren en camera’s op zeven banen tegelijk, bieden Eurosport en Eurosport 2 ook dit jaar dus weer een uitgebreide live coverage. De uitzendingen starten iedere ochtend rond 11:00 uur en duren, met af en toe een korte onderbreking, tot de duisternis invalt.

Elke avond, na de laatste live wedstrijd, zendt Eurosport ook weer Game, Set & Mats uit. De razend populaire tennisshow wordt live vanuit Parijs verzorgd door drievoudig Roland Garros winnaar Mats Wilander, Annabel Croft en Barbara Schett.

Het commentaar bij de tenniswedstrijden wordt verzorgd door onder meer Kristie Boogert, Marc de Hous, Mariëtte Pakker, Abe Kuijl en Carlo Wilmots. Via de Eurosport Player kan gelijktijdig uit tot zeven wedstrijden gekozen worden.

~ door pietboon op 16/05/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: