Nat Geo Wild bij vier aanbieders in de etalage

In juni is wildlife-zender Nat Geo Wild te bekijken voor alle digitale abonnees van Ziggo met een Alles-in-1 Plus of Extra-pakket, Tele2, CanalDigitaal en KPN. Nat Geo Wild is dan bij Ziggo als verrassingszender te zien op kanaal 205, bij Tele2 als Zender van de Maand en bij CanalDigitaal op kanaal 47. Klanten van KPN kunnen van 2 t/m 16 juni afstemmen op kanaal 116 om de zender vrij te ontvangen.

‘Wild Untamed Brazil’ is vanaf 3 juni elke dinsdag om 18.00 uur te zien op Nat Geo Wild. Brazilië staat deze zomer geheel in het teken van het FIFA wereldkampioenschap. Maar naast het voetbal is er nog veel meer te beleven in dit prachtige land van gigantische afmetingen. Het grootste land van Zuid-Amerika is energiek, flamboyant en oogverblindend mooi. De bergen, zeeën, regenwouden, woestijnen en kilometerslange rivieren zijn onderdeel van de laatste natuurgebieden op aarde.

~ door pietboon op 26/05/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: