House of Food: 8 jongeren leren koken op topniveau in MTV’s eerste kookshow

20140530-124708-46028047.jpg

In House of Food zien we het verschil tussen mensen die een passie hebben voor koken en mensen die hier echt hun hele leven aan willen wijden. Om te zien wat de House of Food-kandidaten in huis hebben, krijgen ze direct hun eerste opdracht.

House of Food is vanaf 8 juni te zien op MTV om 20:50 uur.

Bij de beoordeling wordt een ding direct heel duidelijk: de chefs zijn niet van plan om de kandidaten met fluwelen handschoentjes aan te pakken. De deelnemers denken misschien al veel in huis te hebben, maar hebben al moeite om de basics onder de knie te krijgen. De onderlinge drama doet er nog eens een schepje bovenop en maakt de beproeving extra pittig.

In de met drama doordrenkte reality kookshow krijgen de twintigers de kans om in korte tijd de juiste skills te leren en als professionele kok in de keuken te staan. De drie trainende chefs in House of Food, Casey Lane, Brendan Collins en Brooke Williamson, willen enkel het beste uit de kandidaten halen en streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo staat niet iedereen erin. De rivaliteit in het huis kan ervoor zorgen dat iemand met de beste skills de afwas staat te doen omdat zijn of haar concurrent de taken verdeelt.

De druk is niet alleen hoog tijdens de opdrachten, maar ook gezamenlijke woonhuis lijkt een grote snelkookpan. Alle acht de twintigers hebben een andere afkomst, een sterke persoonlijkheid en zijn niet bang om hun mening onder stoelen of banken te steken.

Wie het drama doorstaat en de kookproeven weet te trotseren, krijgt in House of Food echter wel de mogelijkheid om een serieuze carrière op te bouwen in de keuken. Zal het Brian, Amanda, Harrison, Suki, Will, Jake, Lorena en Gillian lukken? De show is vanaf 8 juni wekelijks te zien om 20:50 uur op MTV. De liefhebber kan zich tijdens de weekenbreak op 26 en 27 juli volledig onderdompelen in de wereld van House of Food voor kookinspiratie en de nodige dramatiek.

~ door pietboon op 30/05/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: