‘Gallery Girls’ exclusief te zien bij RTL Lounge

20140603-230558-83158912.jpg

Vanaf donderdag 5 juni zendt RTL Lounge exclusief het succesvolle reality-programma ‘Gallery Girls’ uit. In deze Amerikaanse hit-serie worden zeven ambitieuze meiden gevolgd die proberen door te breken in de kunstwereld van New York. Dit verloopt uiteraard niet geheel vlekkeloos en ook in de privélevens van de dames spelen de nodige ‘probleempjes’. Zal het de meiden lukken een plek te veroveren in deze moeilijk bereikbare wereld?

Naast ‘Gallery Girls’ starten er in de maand juni nog een aantal gloednieuwe titels bij RTL Lounge. Vanaf vrijdag 20 juni gaat het themakanaal Down Under met ‘Lonely Planet Bluelist Australia’. In dit reisprogramma komt heel Australië voorbij: van de bekende toeristische attracties tot de best bewaarde geheimen die het land rijk is.

Daarnaast begint op donderdag 26 juni de spannende afvalrace ‘Project Accessory’ bij RTL Lounge. In deze spin-off van het succesvolle ‘Project Runway’ strijden twaalf kandidaten om de felbegeerde eerste plaats. Hiervoor moeten zij verschillende pittige ontwerpopdrachten doorstaan. Wie maakt de meest creatieve accessoires en gaat er met de titel ‘Winnaar Project Accessory’ vandoor?

RTL Lounge
Gallery Girls: vanaf donderdag 5 juni wekelijks om 21.00 uur.
Lonely Planet Bluelist Australia: vanaf vrijdag 20 juni wekelijks om 20.00 uur.
Project Accessory: vanaf donderdag 26 juni wekelijks om 20.00 uur.

~ door pietboon op 03/06/2014.

Eén reactie to “‘Gallery Girls’ exclusief te zien bij RTL Lounge”

  1. Aangezien de kijkcijfers van RTL Lounge dramatisch slecht zijn , zullen weinigen dit zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: