Voetbal kijken mét radiocommentaar nu mogelijk via NPO.nl

Het Nederlands elftal speelt om 18.00 uur de tweede groepswedstrijd op het WK tegen Australië. Nieuw is dat de wedstrijd via npo.nl ook live te kijken is met het commentaar van Radio 1.

Australië – Nederland, woensdag 18 juni, vanaf 18.00 uur live via npo.nl

Oranje ging het FIFA WK Voetbal in Brazilië voortvarend van start met een 5-1 overwinning op Spanje. Op Nederland 1 wordt vanavond de tweede wedstrijd uitgezonden, die tegen Australië. Via npo.nl is het mogelijk de wedstrijd live te kijken met zowel het commentaar van Nederland 1 (Jeroen Grueter) als Radio 1 (Jack van Gelder en Ronald van der Geer).

Afgelopen vrijdag hebben miljoenen Nederlanders genoten van de wedstrijd van Oranje tegen Spanje. Zowel op de televisie als op de radio. Op veler verzoek gaat de NPO de kijker vanaf vanavond een extra keuze bieden. Op de livestream van Nederland 1 op npo.nl is het mogelijk om het wedstrijdverslag dat wordt verzorgd door NOS-commentator Jeroen Grueter te volgen of met een knop te switchen naar het commentaar van Radio 1. Het radioverslag van de NOS wordt verzorgd door Jack van Gelder en Ronald van der Geer

De keuzemogelijkheid is door de NPO technisch mogelijk gemaakt om als extra service aan te bieden. Het radiocommentaar wordt op npo.nl gesynchroniseerd met de live beelden van de wedstrijd. Iets wat niet mogelijk is als je ‘gewoon’ de radio aanzet en tegelijkertijd naar de tv kijkt. Vaak loopt radio net een fractie voor op de tv-beelden. Dus: wil je de bijzondere spanning van het radiocommentaar van Jack en Ronald combineren met de online wedstrijdbeelden, kijk en luister dan vanavond naar Nederland 1 op npo.nl.

Bron: NOS

~ door pietboon op 18/06/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: