“Fight Night Last Man Standing in LA” 28 juni op RTL7

Glory kickboxing is druk bezig om Amerika te veroveren. Zo is het eerstvolgende event getiteld Last Man Standing in Los Angeles, voor 18.000 toeschouwers in The Forum. Blikvanger is het titelgevecht in het zwaargewicht tussen de 25-jarige wereldkampioen en Prince of Kickboxing Rico Verhoeven en Daniel Ghita uit Roemenië. Na hun vorige ontmoeting in Chicago werd de Nederlander tot winnaar uitgeroepen. Lukt hem dit ook in LA?

Glory: Last Man Standing is te zien in de RTL 7 Fight Night van zaterdag 28 juni.

Daniel Ghita heeft eveneens een goede band met ons land, zo traint hij in Almere. Toch is de relatie tussen de twee zwaargewichten verre van vriendschappelijk. Op Twitter leidde dit al een aantal keer tot onvervalste digitale trash talk over en weer.
Verhoeven (1,96 meter) won tot nu toe 43 kickbokswedstrijden en 1 bokswedstrijd. Ghita (1,95 meter) verliet vijftig keer als beste kickbokser de ring.

Verder staat de spotlight ook op het achtmans toernooi in het middengewicht (max. 85 kg). Eén van de acht deelnemers is Melvin Manhoef uit Amsterdam, die uitkomt voor Suriname. In de eerste ronde treft hij Filip Verlinden uit België. De overige deelnemers zijn: Wayne Barrett (VS), Bogdan Stoica (Roemenië), Joe Schilling (VS), Simon Marcus (Canada), Artem Levin (Rusland) en Alex Pereira (Brazilië).

~ door pietboon op 24/06/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: