Videoland Unlimited landelijk van start

Vanaf 25 juni is Videoland Unlimited toegankelijk voor het grote publiek via de compleet vernieuwde website en apps. Met Videoland Unlimited is het mogelijk om onbeperkt films en series te kijken voor een vast bedrag per maand. Daarnaast biedt Videoland titels die apart afgerekend kunnen worden.

In aanloop naar de lancering was de interesse groot met 150.000 enthousiastelingen die op de hoogte wilden worden gehouden over het nieuwe platform. Iedereen kan zich nu aanmelden en gratis een maand onbeperkt genieten van films en series. Naast Nederland is Videoland Unlimited ook beschikbaar in België.

Co Mast, CEO The Entertainment Group (moederbedrijf Videoland):

“Het nieuwe platform overtreft alle verwachtingen, daarom nam de ontwikkeling meer tijd in beslag dan we hadden gedacht. Met bloed, zweet en tranen heeft ruim honderd man het afgelopen half jaar een compleet video on demand platform vanaf de basis nieuw opgebouwd, geschikt voor diverse kanalen. Met de feedback van de consumenten die als eerste hebben getest, hebben we het platform de afgelopen maand nog verder geoptimaliseerd.”

Arno Otto, Managing Director RTL Digital Media: “Het animo voor VOD maakt een eno

rme groeispurt. Dat werd duidelijk doordat de voorinschrijvingen voor Videoland Unlimited in razend tempo opliepen. We willen de rest van Nederland niet langer laten wachten op ons grote aanbod aan films en series. De consument kiest bij ons gemakkelijk zijn favoriete film of serie uit met de compleet nieuw gebouwde zoekfunctionaliteit en persoonlijke aanbevelingen. En de duizenden films en series kunnen doorgekeken worden van het ene op het andere scherm, zonder gedoe.”

Videoland is sinds 2010 onder The Entertainment Group B.V. actief in de digitale home entertainment-markt. In juni 2014 is Videoland compleet vernieuwd. Met Videoland.com en via de Videoland-apps zijn films en series voor €10 per maand onbeperkt te kijken met Videoland Unlimited of per stuk te huur. Videoland Unlimited is bovendien beschikbaar via KPN, Telfort, XS4ALL, DELTA, Glashart en Caiway.

~ door pietboon op 25/06/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: