Gigantische graanadvertentie lanceert nieuwe HBO-serie The Leftovers

bovenbeeld-theleftovers

Ter ere van de start van de nieuwe dramaserie The Leftovers onthult HBO vandaag een gigantische graanadvertentie. Met de tekst “What if your pilot disappeared?” worden passagiers van honderden internationale vluchten aan het denken gezet. Want wat gebeurt er als 2% van de wereldbevolking – waaronder je partner, je kind of je piloot – zonder verklaring verdwijnt? Het gebeurt in The Leftovers.

De graanadvertentie haakt op creatieve wijze in op deze opmerkelijke gebeurtenis. Damon Lindelof – die internationaal doorbrak met de succesvolle tv-serie Lost – bewandelt met The Leftovers opnieuw het pad der mysterie. Dé aanleiding voor HBO om met behulp van een enorme graanadvertentie de serie onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. The Leftovers, met in de hoofdrol Justin Theroux en Liv Tyler, is de komende weken bij HBO te zien.

De eerste aflevering is gedurende een periode van 4 weken gratis te bekijken via http://www.hbogo.nl: HBO’s streamingservice

~ door pietboon op 30/06/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: