Seizoen 2 Continuum vanaf 9 september op Syfy

Vanaf 9 september zendt Syfy het tweede seizoen van Continuüm uit, de serie waarmee ze in maart van dit jaar zijn begonnen. De tijdreizende thriller is terug, maar in de nasleep van de terroristische aanslag van Kagame waarmee het eerste seizoen eindigde, is de status quo ingrijpend doorbroken.

Vanaf 9 september elke dinsdag om 21.00 uur

Hoewel ze in de toekomst politieagent is, zet Kiera haar banden met de sterke arm van de wet in het heden op een laag pitje, omdat ze dit tijdperk wil gebruiken voor het beschermen van haar tijdlijn tegen de opstandelingen van Liber8 uit haar eigen tijd.

De jonge Alec Sadler, die in Kiera’s tijd één van de bedrijfstyconen is die daadwerkelijk over de wereld heersen, is verhuisd van zijn oude plek naar de stad. Onder de ontsnapten van Liber8 bevindt zich bovendien Sonya, die probeert haar invloed op de cel te vergroten terwijl andere leden van de groep op het punt staan te ontdekken hoe zwaar het in 2012 in gevangenissen kan zijn voor degenen die niet de juiste connecties hebben. En als je afkomstig bent van tientallen jaren later, kan het erg moeilijk zijn om die banden te smeden.

~ door pietboon op 31/07/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: