Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet 3 oktober in première op Disney XD

IMG_1034.PNG

De epische traditie van de legendarische Star Wars saga wordt voortgezet met de filmpremière van de spannende 44 minuten durende animatiefilm “Star Wars Rebels: Opkomst van het verzet” op vrijdag 3 oktober om 16.45 uur op Disney XD.

Deze filmpremière luidt de langverwachte serie “Star Wars Rebels” in die vanaf zondag 19 oktober op Disney XD te zien zal zijn. Wereldwijd wordt de serie uitgezonden in 33 talen over 163 landen en in meer dan 400 miljoen huishoudens.

Star Wars Rebels vervolgt de epische traditie van de legendarische Star Wars-saga met gloednieuwe, spannende avonturen vol actie. Het is een duistere tijd in het sterrenstelsel, en het wrede Galactische keizerrijk verstevigt zijn grip op de verschillende werelden. Bij de start zien we hoe de keizerlijke troepen een verafgelegen planeet hebben bezet, daar heersen met ijzeren vuist en de bewoners het leven zuur maken. De slimme en bonte bende van het ruimteschip Ghost behoort tot het kleine clubje dat dapper genoeg is om het op te nemen tegen het keizerrijk. Samen gaan deze gevarieerde persoonlijkheden de dreiging van nieuwe schurken aan, nemen het op tegen kleurrijke tegenstanders, beleven spannende avonturen en ontpoppen zich tot helden met de kracht om een opstand te ontketenen.

Tijdens het “Star Wars Rebels: Opkomst van het verzet ” Fan Event dit jaar op San Diego Comic-Con, kreeg de film lovende kritieken van fans die het verhaal en uitstraling vonden doen denken aan de klassieke trilogie van de films.

~ door pietboon op 20/08/2014.

Eén reactie to “Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet 3 oktober in première op Disney XD”

  1. Yes! eindelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: