Rode loper Emmy’s live te zien op E!

Op 25 augustus vindt voor de 66e keer de uitreiking van The Primetime Emmy Awards plaats en wederom is E!, de zender met al het rode loper nieuws voor fans van over de hele wereld, de uitgelezen plek om jouw favoriete sterren te volgen tijdens dit grote event.

E! Live from the Red Carpet: The 2014 PrimeTime Emmy Awards wordt 25 augustus om 00:00 uur uitgezonden, alleen op E!

Voor het eerst doet Ross Matthews samen met Giuliana Rancic verslag vanaf de rode loper en brengen zij samen de meest gedenkwaardige momenten van The Primetime Emmy Awards 2014 naar fans van over de hele wereld. Vanaf de aankomst van de eerste limousine tot de grootste after parties; E! zal fans voorzien van al het nieuws over de sterren, de jurken en de schoenen met het meest uitgebreide Emmy verslag ter wereld.

Wil je opblijven voor de Emmy uitreiking zelf, schakel dan over naar HBO2 dat voor vandaag gratis te zien is (klik voor meer info).

Kun je geen genoeg krijgen van alle glitter en glamour, stem dan op 27 augustus om 21:00 uur af op E!’s Fashion Police: Emmy Awards Special. Daar bespreekt het panel, zonder een blad voor de mond te nemen, de outfits van de Award show.

~ door pietboon op 25/08/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: