Gala Voetballer van het Jaar op FOX

Nooit is de strijd om de Gouden Schoen zo spannend geweest als afgelopen seizoen. Op 1 september is de officiële uitreiking van de 33ste editie, zender FOX zendt het ‘Gala Voetballer van het Jaar’ uit op 2 september.

Dinsdag 2 september om 22.50 uur op het vrij te ontvangen FOX

Met onder anderen het talent van het Jaar, de ‘maatschappelijke speler Eredivisie 2014’, de topscoordersprijs, de gouden kaart voor de beste scheidsrechter en de drie winnaars van de zilveren en gouden schoenen. Daarnaast zijn er vele gasten uit de top van de Nederlandse voetbalwereld te zien. Het wordt een avond vol herinneringen, want er zal uitgebreid teruggekeken worden op het afgelopen voetbalseizoen.

~ door pietboon op 28/08/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: