Ziggo gaat alle zenders FOX Sports in HD doorgeven

Ziggo gaat binnenkort alle 6 FOX Sports kanalen in HD uitzenden. Ziggo is druk bezig met de uitbreiding van haar zenderaanbod. Zo werd op 30 juli al bekend dat Ziggo FOX Sports 6 ging doorgeven en werd gister bekend dat BBC One HD en BBC Two HD aan het pakket wordt toegevoegd.

FOX Sports is in augustus 2013 begonnen met 5 kanalen, Drie Eredivisie kanalen en twee met een internationaal aanbod. Ziggo gaf vanaf dat moment alle vijf kanalen door, waarvan alleen FOX Sports 1 in HD kwaliteit. Een klein half jaar later, vanaf 18 december, bood Ziggo ook het tweede kanaal FOX Sports International 2 in HD aan. Binnenkort zijn alle FOX Sports kanalen in HD bij Ziggo te bewonderen.

In februari 2014 begon FOX Sports met een zesde, toen nog alleen online, kanaal. Het was de KPN die in juli 2014 als eerste dit kanaal ook als lineair televisiekanaal doorgeeft. Sinds dit nieuwe voetbalseizoen is dit kanaal ook te zien bij DELTA, Kabelnet Veendam en nu dus ook bij Ziggo. Ook dit kanaal komt in HD beschikbaar.

Lees ook: Ziggo gaat twee BBC zenders in HD doorgeven

~ door pietboon op 28/08/2014.

2 Reacties to “Ziggo gaat alle zenders FOX Sports in HD doorgeven”

  1. […] Lees ook: Ziggo gaat alle zenders FOX Sports in HD doorgeven […]

  2. […] HD aan het aanbod worden toegevoegd. Eerder deze week werd al bekend dat BBC One, BBC Two en alle FOX Sports zenders in HD worden […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: