Disney’s Violetta Live Concert komt naar Ahoy Rotterdam

Violetta Live, het splinternieuwe concert met Martina Stoessel bekend van de Disney Channel hitserie Violetta komt op 11 maart 2015 naar Nederland. Het tieneridool treedt live op in Ahoy Rotterdam met een spetterende show waar de Nederlandse fans lang op hebben gewacht.

De kaartverkoop start op 3 oktober 2014 om 19.00 uur. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €37 (excl. servicekosten).

Violetta Live brengt de originele cast van de Disney Channel hitserie Violetta naar Nederland. Natuurlijk is Martina Stoessel, die in de serie de rol van hoofdpersonage Violetta speelt, van de partij. Zij wordt samen met de rest van de cast op het podium vergezeld door een team van dansers en een swingende live band. Tijdens het concert brengen zij alle favoriete nummers uit seizoen 1 en 2 van de hitserie ten gehore. Met een oogverblindend decor en lichtshow, strakke choreografieën en adembenemende kostuums wordt Violetta Live een onvergetelijke concertervaring voor alle Violetta fans.

De hitserie Violetta wordt elke schooldag om 19.00 uur uitgezonden op Disney Channel. In seizoen 2 gaan Violetta en haar vrienden na een welverdiende vakantie terug naar ‘Studio On Beat’. Een nieuw jaar met heel veel muziek, dans, nieuwe leerlingen en liefdesverhalen. Violetta heeft een passie voor muziek en kan niet wachten om op het podium te staan met haar vrienden. Maar ze krijgt ook te maken met nieuwe uitdagingen in ‘Studio On Beat’. En haar vader, Herman, is niet van plan om zijn kleine meisje zomaar los te laten. Hij volgt haar overal en jaagt nieuwe liefdes weg. Zal Violetta haar dromen kunnen waarmaken en eindelijk de liefde van haar leven vinden?

~ door pietboon op 27/09/2014.

Eén reactie to “Disney’s Violetta Live Concert komt naar Ahoy Rotterdam”

  1. Leuk voor tiener is wil er ook heen mama overhalen
    Ik ben zelf 12jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: