Drie dagen live Europees voetbal

Met de UEFA Champions League bij de NOS en Sport1 en de Europa League op RTL7 en FOX Sports kan er weer drie dagen genoten worden van top Europees voetbal.

De NOS brengt op NPO3 op dinsdag natuurlijk APOEL Nicosia tegen Ajax en daarnaast op woensdag Atlético Madrid tegen Juventus. Sport1 heeft per dag 6 wedstrijden live, waaronder ook twee wedstrijden om 18:00.

Vanwege het tijdsverschil met Rusland beginnen de thuiswedstrijden van CSKA Moskou op dinsdag en van Zenith op woensdag al om 18:00 uur. Deze wedstrijden zijn te zien op Sport1 Select.

Op dat zelfde kanaal zal om half 9 een schakelprogramma te zien zijn.

Donderdag 2 oktober is de tweede speelronde in de groepsfase van de Europa League. Zowel PSV als Feyenoord zijn live te zien op deze voetbalavond bij RTL 7. Wilfred Genee zit in de studio voor de presentatie, geflankeerd door analisten Johan Derksen en Wim Kieft.

Om 17.00 uur trapt PSV af uit tegen Dinamo Moskou voor de tweede wedstrijd in de groepsfase. Na de 1 – 0 winst thuis tegen het Portugese Estoril wacht PSV nu een zware wedstrijd. De Eindhovenaren maakte een goede indruk tegen Estoril, al verzuimde de ploeg de wedstrijd vroegtijdig definitief te beslissen. Is PSV in staat om de goede indruk door te trekken tegen Dinamo Moskou?
Het commentaar wordt verzorgd door Sierd de Vos. Marcel Maijer is ter plaatse voor de interviews.

Om 19.00 uur start Feyenoord tegen het Belgische Standard Luik. Na het 2 – 0 verlies uit tegen titelverdediger Sevilla mag Feyenoord het nu thuis proberen. Standard Luik heeft de eerste wedstrijd gewonnen en heeft ambities om ver te komen in de Europese topcompetitie. In een kolkende Kuip gaat Feyenoord voor de eerste overwinning. Leo Driessen neemt het commentaar voor zijn rekening.

Om 22.30 uur wordt de voetbalavond afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Villarreal, Tottenham Hotspur, Celtic, Internationale, Sparta Praag en Napoli zijn onder meer te zien.

FOX Sports International heeft op donderdag 4 wedstrijden live, twee om 19 uur en twee om 21:05 uur.

~ door pietboon op 30/09/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: