“Life Story” met David Attenborough op BBC One

IMG_4923.JPG

Life Story is de nieuwe grensverleggende zesdelige natuurserie op BBC One gemaakt door hun gelauwerde Natural History Unit. Deze serie, gepresenteerd door David Attenborough, vertelt het opmerkelijke en soms gevaarlijke verhaal van de reis door het leven.

BBC One vanaf 23 oktober van 22:00-23:00 uur

Het is een reis die ons verbindt met alle dieren op de planeet, omdat we allemaal vanaf onze geboorte deze reis maken. Dieren hebben maar één doel in het leven: om hun bloedlijn voort te zetten in de vorm van nageslacht. Deze serie volgt die weg langs zes cruciale stadia: de eerste stapjes (first steps), opgroeien (growing up), een huis vinden (home), macht krijgen (power), een partner winnen (courtship) en slagen als ouder (parenthood).

Het team achter Life Story gebruikte verscheidene speciale filmtechnieken om de kijker te helpen ervaren hoe het leven is voor de dieren.

Een van de nieuwe technieken is 4K. Dit is de eerste natuurserie die gemaakt is in Ultra HD, met nog nooit eerder vertoond detailniveau. Nieuwe gestabiliseerde camerasystemen maakte het mogelijk om met de dieren mee te bewegen en zo de kijker dieper in de wereld van schildpadden, zeehonden en kangoeroes te brengen.

IMG_4924.JPG

~ door pietboon op 11/10/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: