Global Fighting Championship 4 met Badr Hari donderdag bij RTL 7

UPDATE:
Vanavond neemt Badr Hari het in het Global Fighting Championship (GFC) in Dubai niet op tegen de eerder aangekondigde Patrice Quarteron maar tegen Arnold Oborotov. De reden voor de wijziging is volgens een verklaring van de GFC dat de Fransman zich onprofessioneel heeft gedragen en daarmee het event, de sport en Dubai heeft benadeeld. Oborotov (24) is een 1.96 meter lange kickbokser uit Litouwen, die traint in Londen. Hij won 29 partijen waarvan 17 maal op KO. Zijn meest aansprekende wapenfeit is een onbesliste wedstrijd over vijf rondes in 2012 tegen de voormalig wereldkampioen in het Super Zwaargewicht Jerome Le Banner. Hari (29) meet 1.97 meter en won 104 van zijn in totaal 116 wedstrijden. het gevecht wordt vanavond vanaf 22.15 uur uitgezonden door RTL 7.

Op donderdag 16 oktober doet de RTL 7 Fight Night verslag van de Global Fighting Championship (GFC) 4 in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). De hoofdpartij van dit event gaat tussen de zwaargewichten Badr Hari (Nederland/Marokko) en Patrice Quarteron (Frankrijk).

RTL 7, donderdag 16 oktober 22.15 – 23.30 uur

De 1,98 meter lange Quarteron won tot nu toe 38 van zijn 43 partijen, waarvan 32 op KO. Eén daarvan is een KO in de eerste ronde van de gigantische Amerikaan Bob ‘The Beast’ Sapp. Qua ervaring legt hij het echter duidelijk af tegen Hari, die al 116 keer de ring betrad en er 104 maal als winnaar weer uit stapte. Negentig keer won de 1.97 meter lange, huidige GFC-zwaargewichtkampioen op KO.

Nederland is ook vertegenwoordigd in het viermanstoernooi van de GFC 4: vier zwaargewichten nemen het in een toernooi tegen elkaar op en degene die tweemaal wint, wint 1 miljoen VAE-Dirham (ruim 210.000 Euro). De deelnemers hieraan zijn Ismael Lazaar (Nederland/Marokko), Tai Tuivasa (Australië), Mohammed Karim (Egypte) en Melvin Manhoef (Nederland/Suriname).

Het commentaar bij de wedstrijden komt van Koert Westerman en Edwin van Os.

~ door pietboon op 13/10/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: