Britse top soap exclusief bij RTL Lounge

hoVanaf maandag 20 oktober zendt de digitale zender RTL Lounge elke werkdag exclusief ‘Hollyoaks’ uit. Deze legendarische Britse soap is in Groot-Brittannië al sinds 1995 zeer succesvol. Naast jarenlang prachtige kijkcijfers halen heeft de soap al vele prijzen gewonnen, waaronder een prestigieuze ‘National Television Award’. RTL Lounge begint met ‘Hollyoaks’ op een geschikt moment in de serie waar veel nieuwe verhaallijnen starten. Desalniettemin zal er voor aanvang van de eerste aflevering een speciale, korte samenvatting te zien zijn met de belangrijkste gebeurtenissen tot nu toe. Dit overzicht is ook te zien via RTL XL.

Hollyoaks: vanaf maandag 20 oktober elke werkdag om 19:00 uur.

Naast de soapliefhebber komt ook de sportieveling vanaf 20 oktober aan zijn trekken bij RTL Lounge. De digitale zender begint de doordeweekse ochtend voortaan lekker actief met ‘First Class Fitness’. Dit gloednieuwe sportprogramma met professionele trainers is gefilmd op de meest prachtige locaties, van Ibiza tot Zuid-Afrika. De camera volgt de uitgebreide fitness workout vanuit alle hoeken waardoor de kijker de training perfect kan meedoen vanuit de huiskamer.

First Class Fitness: vanaf maandag 20 oktober elke werkdag om 07:30 uur.

~ door pietboon op 16/10/2014.

Eén reactie to “Britse top soap exclusief bij RTL Lounge”

  1. Bijzonder is het wel, want Hollyoaks is juist een tienersoap of voor jong volwassenen bedoeld. In de soap worden veel zaken behandeld waar jongeren mee stoeien op die leeftijd. Je zou denken dat de serie meer geschikt is voor NPO 3 of RTL 5. Bij RTL Lounge zou ik eerder een soap als Emmerdale verwachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: