FOX Sports brengt World Series in twee talen

FOX Sports doet vanaf dinsdag 21 oktober rechtstreeks verslag van de MLB World Series met zowel Nederlands als het originele Amerikaanse commentaar. Het Nederlandse commentaar wordt verzorgd door Ronald van Dam en Charles Urbanus.

De wedstrijden worden tegelijkertijd uitgezonden op zowel FOX Sports 2 (Nederlands commentaar) en FOX Sports 4 (Amerikaans commentaar).

De World Series gaat dit jaar tussen San Francisco Giants en Kansas City Royals. Dinsdag 21 oktober om 02.00 uur (Nederlandse tijd ) staat de eerste wedstrijd van de World Series op het programma in Kansas City.

De World Series vormen het jaarlijkse hoogtepunt in de strijd om het kampioenschap van de Major League Baseball in de Verenigde Staten. De seizoensfinale wordt beslist over minimaal vier en maximaal zeven wedstrijden (‘best of seven’). FOX Sports doet live verslag van alle wedstrijden die nodig zijn om een beslissing tot stand te brengen.

Vorig jaar was Xander Bogaerts (Boston Red Sox) de eerste Nederlander die de prestigieuze World Series wist te winnen. Het afgelopen seizoen verliep duidelijk minder succesvol want de Boston Red Sox wisten zich niet eens te plaatsen voor de play-offs die leiden naar de World Series. Ondanks dat de MLB dit jaar van start ging met een stevige Nederlandse inbreng (8 spelers) staat er dit jaar geen landgenoot in de World Series.

~ door pietboon op 20/10/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: