Jeugdprogramma’s kijken met nieuwe gratis NPO Zapp-app

IMG_4986.JPG

NPO Zapp, het platform van de Nederlandse Publieke Omroep met alle televisieprogramma’s voor kinderen vanaf 6 jaar, lanceerde afgelopen week een nieuwe app. Met deze gratis app kunnen kinderen tientallen tv-programma’s en honderden eerdere uitzendingen terugkijken.


Ook is er de mogelijkheid om live naar de NPO Zapp-programma’s te kijken. De app is vanaf vandaag beschikbaar in Google Play voor Android en de App Store voor iOS.

De NPO kiest ervoor om een eigen app uit te brengen voor kinderen vanaf 6 jaar met populaire programma’s zoals Het Jeugdjournaal, SpangaS, Het Klokhuis, Checkpoint, Freek in het Wild, Taarten van Abel en vele andere programma’s. Via de bestaande NPO-app zijn deze programma’s uiteraard ook beschikbaar, maar voor de jonge doelgroep worden de jeugdprogramma’s gebundeld aangeboden via een eigen app: overzichtelijk en eenvoudig bedienbaar. De app is uitgebreid onder kinderen getest.

~ door pietboon op 25/10/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: