COGAS-soap: Lokaal Twents initiatief voor meer keuze

Twentse abonnees en ondernemers zijn zo verbolgen over het aanbod na 1 januari 2015 op het COGAS kabel en glasvezel netwerk, dat er lokaal geïnitieerde alternatieven worden ontplooid. Het Almelose mediabedrijf HNDB Media probeert om al in januari een volledig met Caiway concurrerend dienstenpakket via het netwerk van Cogas aan te bieden. Glasvezel aanbieder Fiber.nl werd hiervoor benaderd als provider en natuurlijk is er overlegd met netwerkbeheerder Cogas.

Op 1 januari 2015 zijn via de coax en glasvezelkabel vooralsnog alleen Caiway diensten af te nemen. Abonnees hebben natuurlijk de optie om als alternatief naar de aanbieders vis ADSL over te stappen, maar glasvezel biedt vooral een betere kwaliteit en hogere snelheden.

Om te peilen of de investeringen die nodig zijn, te verantwoorden zijn, heeft Fiber.nl een website aangemaakt. Via www.fiber.nl/twente kunnen geïnteresseerden tot 13 november zich vrijblijvend aanmelden.

Fiber.nl biedt naast TV ook telefonie, internet en energie, een bundeling die financieel flink voordeel kan opleveren.

~ door pietboon op 08/11/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: