HBO-serie Togetherness met Amanda Peet op 12 januari in première

De broers Jay en Mark Duplass schreven voor HBO de gloednieuwe komedieserie Togetherness. De serie volgt twee stellen die samen een huis delen in een buitenwijk van Los Angeles. Hoofdrollen worden vertolkt door Mark Duplass, Melanie Lynskey, Steve Zissis en Amanda Peet. De typerende Duplass-signature in combinatie met de creatieve vrijheid die HBO hen gaf, resulteert in een frisse komedieserie die ongemakkelijke, maar herkenbare situaties niet weert.

Togetherness is vanaf 12 januari elke maandag beschikbaar via HBO On Demand en HBO GO: de online streamingdienst waarmee de series, films en documentaires van HBO te bekijken zijn op computer, laptop, smartphone en tablet. De komedieserie is tevens elke maandag om 20:30 uur te zien op hoofdzender ‘HBO’. De seizoensfinale is vanaf maandag 9 maart beschikbaar.

Togetherness voegt zich toe aan HBO’s uitgebreide lijst met komedieseries zoals Girls, Silicon Valley, Looking, Veep, Getting On en The Comeback.

De gebroeders Duplass maken met Togetherness hun tv-debuut. Het eerste seizoen – dat acht afleveringen telt – volgt twee stellen die samen een huis delen in een buitenwijk van Los Angeles. Brett en Michelle proberen hun relatie nieuw leven in te blazen nu ze een tijdje gelukkig getrouwd zijn en kinderen hebben. Wanneer Brett’s vriend Alex en Michelle’s zus Tina bij hen intrekken, raakt het viertal verwikkelt in een gecompliceerde woonsituatie waarbij de onderlinge banden danig op de proef worden gesteld. Stuk voor stuk willen ze hun persoonlijke dromen nastreven terwijl ze ook hun rol als vriend, zus en partner moeten vervullen.

~ door pietboon op 23/11/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: