RTL 4 luidt 2015 in met Sneeuwwitje En De Zeven Kleine Mensen

Het nieuwe jaar begint gelijk betoverend bij RTL 4 met het moderne sprookje Sneeuwwitje En De Zeven Kleine Mensen. De televisiefilm is primetime te zien op donderdag 1 januari. Actrice Abbey Hoes kruipt in de huid van Blanche (Sneeuwwitje), Susan Visser speelt de kwaadaardige stiefmoeder Alexia, Leontine Borsato is Nelly, de lieve, zorgzame hulp in huis en de prins op het witte paard wordt vertolkt door Niels Gomperts. Alex Klaasen, Joep Onderdelinden, Richard Groenendijk, Freek Bartels, Carlo Boszhard, Jamai Loman en Michiel Nooter zijn de zeven kleine mensen. Bijrollen zijn weggelegd voor onder anderen Jeroen Krabbé en Peter R. de Vries. Sneeuwwitje En De Zeven Kleine Mensen is de opvolger van de succesvolle versie van Assepoester die dit jaar op nieuwjaarsdag te zien was bij RTL 4.

Woensdag 1 januari tussen 20.30 uur en 22.15 uur bij RTL 4

Na het overlijden van haar geliefde vader blijft Blanche alleen achter bij haar stiefmoeder Alexia. De akelige vrouw kijkt nauwelijks om naar haar stiefdochter, ze is veel te druk met haar uiterlijk. Ze kan dan ook geen genoeg krijgen van haar favoriete spiegel die haar altijd uitroept tot de mooiste van het land. Gelukkig ontfermt de zorgzame huishoudster Nelly zich om de lieve, inmiddels bijna 18-jarige, Blanche. Nelly kent Blanche al vanaf haar geboorte. Wanneer Alexia op een dag de engelachtige schoonheid van Blanche opmerkt, wordt ze helemaal gek van jaloezie. Gebotoxed of niet, er is er maar één de mooiste van het land en dat is én blijft zij zelf…

Na de film Sneeuwwitje En De Zeven Kleine Mensen start aansluitend om 22.00 uur een kort programma waarin Martijn Krabbé, Quinty Trustfull, Caroline Tensen, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Winston Gerschtanowitz – de ambassadeurs van de Postcode Loterij- bekendmaken op welke postcodes de 49,7 miljoen euro is gevallen. Het grootste gedeelte van de prijs, de PostcodeKanjer van 43,7 miljoen euro, wordt verdeeld over één winnende postcode én de bijbehorende wijkcode. Daarnaast worden nog zes prijzen van één miljoen euro verdeeld in zes winnende postcodes ergens in het land. In dit live tv-programma is te zien hoe de winnaars reageren op het nieuws dat hun sprookje op de eerste dag van het nieuwe jaar werkelijkheid wordt.

IMG_1140.JPG

~ door pietboon op 23/11/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: