F1 Jaaroverzicht zondag op Sport1

Deze zondag geeft Olav Mol ons een overzicht van het Formule 1 seizoen 2014. In anderhalf uur zien we alle hoogtepunten en de meest dramatische ontwikkelingen van de mooie strijd in het Formule 1 seizoen 2014.

Formule 1 jaaroverzicht 2014, zondag 30 november 14:00-15:25 uur

Afgelopen zondag won Lewis Hamilton voor de tweede keer in zijn carrière het wereldkampioenschap, maar wat vooral bijblijft is de rivaliteit met zijn teamgenoot Nico Rosberg. Sinds Senna en Prost niet meer gezien.

Van het begin van het seizoen, waar de discussie over de nieuwe motoren meer herrie maakte dan de motoren zelf, via de shooting star Ricciardo, het zware ongeluk van Jules Bianchi, tot aan het laatste weekend, dit overzicht brengt alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen 11 maanden.

~ door pietboon op 26/11/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: