Vrijdag Anouk-special in ‘RTL Late Night’

IMG_5097.JPG

Ze is één van Nederlands meest succesvolle zangeressen en is vrijdag 28 november een heel uur lang hoofdgast in ‘RTL Late Night’. De eigenzinnige Haagse rock chick Anouk schuift aan bij Humberto met als voornaamste reden haar album Paradise And Back Again. Dit verscheen nog geen week geleden en schoot linea recta naar de toppositie in de Nederlandse iTunes album chart.

RTL 4, elke maandag tot en met vrijdag, tussen 22.30 uur en 23.30 uur.

Uiteraard zingt ze enkele nummers van het splinternieuwe album live bij ‘RTL Late Night’. De uitzending heeft een bijzonder tintje voor Anouk, aangezien zij zelf een grote rol heeft gespeeld bij de invulling ervan.

Eén van de gasten aan tafel is manager Kees de Koning, die al ruim zeven jaar haar zakelijke steun en toeverlaat is en een ontzettend belangrijk persoon voor Anouk is. Verder is de Amerikaanse stand up comedian Louis C.K. een ware held voor de zangeres. Om die reden komt cabaretier Jeroen van Koningsbrugge, zelf ook groot fan van Louis, langs om de kijker thuis te laten zien wat deze man zo’n groot komisch talent maakt. De laatste gast aan tafel is zelfs voor Anouk een spannende. Ze ontmoette deze man jaren geleden op bijzondere wijze in Amerika. Vrijdag is te zien wie hij is en wordt duidelijk waarom deze persoon zeker niet mag ontbreken in haar speciale ‘RTL Late Night’-uitzending.

~ door pietboon op 26/11/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: