Nieuwe talkshow ‘Friday Afternoon’ bij RTL Z

IMG_5102.JPG

Hoe cash je met een geniaal idee? Hoe werkt de economie in jouw voordeel? En wat is de snelste weg naar de top? Presentator Rens de Jong praat met topmanagers, jonge entrepreneurs en trendwatchers over het laatste zakennieuws en inspirerende ondernemingen. Vanuit Hotel New York in Rotterdam, dat van oudsher al een bijzondere plek is voor mensen met grote dromen en ambitie.

Friday Afternoon start vrijdag 5 december. Te bekijken bij RTL Z en te bezoeken bij Hotel New York in Rotterdam. Iedere vrijdag om 16.00 uur en 16.50 uur.

Een levendige tafel met uiteenlopende gasten blikt terug op de actualiteiten van de week, spreekt over zakelijk succes, brandende kwesties en jaloersmakende ideeën. Van die ideeën die u eigenlijk zélf had willen bedenken.

Onder anderen Daan Roosegaarde, Prins Maurits, Ad Scheepbouwer, Ben Tiggelaar, burgemeester Aboutaleb en de kinderen van Aad Ouborg nemen u mee in hun ondernemende leven en bezorgen u een bevlogen start van het weekend. Daarnaast wordt wekelijks aan jonge start-ups een podium geboden te pitchen voor hun eigen geniale plan.

In de eerste aflevering van Friday Afternoon is Jeroen van der Veer te gast, samen met een aantal mensen achter de meest succesvolle vloggers van dit moment.

~ door pietboon op 27/11/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: