SBS9 vanaf 1 januari in basispakket UPC, Ziggo en CanalDigitaal

IMG_5107.JPG

Vanaf 1 januari zal de in september aangekondigde zender SBS9 in ieder geval in het basispakket te zien zijn bij UPC, Ziggo en CanalDigitaal. De nieuwe zender zal elke avond om half 9 een film uitzenden.

In tegenstelling tot wat er in september werd aangekondigd zal de zender niet bij alle aanbieders een kanaalnummer bij de eerste 20 krijgen. Bij UPC komt SBS9 op kanaalnummer 23, bij Ziggo op 28 en bij CanalDigitaal op 13. Kijkers bij UPC met een oude Mediabox zien SBS9 HD op kanaal 97.

De opbouw van de weekprogrammering van het film en series kanaal is thematisch, met op maandag het thema variatie, dinsdag komedie, woensdag actie, donderdag drama, vrijdag familie, zaterdag spanning en zondag romantiek.

SBS9 gaat veel series uitzenden, zoals de nieuwe serie Blue Bloods, nieuwe afleveringen van The Goodwife en oude bekende zoals de Nederlandse dramaseries Danni Lowinski.

SBS9 trapt af met een filmmarathon. Vanaf 1 januari 12:00 uur zijn de films Seabiscuit, Flash of Genius, Hamlet 2, Fast Track, Runaway Bride en tot slot Hereafter te zien.

~ door pietboon op 28/11/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: