Volledige cast ‘Gooische Vrouwen 2’ maandag aan tafel bij Humberto

IMG_5126.JPG

Cheryl, Claire, Anouk, Roelien en de rest van de cast van ‘Gooische Vrouwen 2’ zijn maandag 1 december te gast bij Humberto. Op de premièreavond van de film draait alles in ‘RTL Late Night’ een uur lang om het nieuwe filmavontuur van de vier dames. De special komt live vanaf de premièrelocatie; het De La Mar Theater in Amsterdam.

RTL 4, ‘RTL Late Night’, maandag t/m vrijdag, tussen 22.30 uur en 23.30 uur

Niet alleen de acteurs komen uitgebreid aan bod, ook regisseur Will Koopman en componist Jeroen Rietbergen komen langs om te vertellen over de filmmuziek waar ze samen verantwoordelijk voor zijn. Verder wordt de kleding besproken met de kostuumontwerpers van de film én heeft ‘RTL Late Night’ exclusieve ‘Gooische Vrouwen 2’-beelden.

‘Gooische Vrouwen 2’ is het vervolg op de Nederlandse bioscoophit uit 2011 met Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk in de hoofdrollen.

Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

~ door pietboon op 29/11/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: