Bram Moszkowicz vanavond exclusief in ‘RTL Boulevard’ over financiële problemen

Bram Moszkowicz is al anderhalve week volop in het nieuws. De door financiële problemen geplaagde ex-strafpleiter dreigde een groot deel van zijn inboedel kwijt te raken. Advocaat Gabriel Meijers wilde Bram’s huisraad veilen als een rekening van 15.000 euro niet zou worden voldaan. Meijers stond hem bij in de tuchtzaken.

RTL 4, vanavond 18.35 – 19.30 uur.

Dan is er ook het verhaal dat Bram in 2009 een lening zou hebben afgesloten bij zijn voormalig cliënt Donald G. Het zou gaan om een bedrag van 35.000 euro. Ondertussen zou Bram bij de Belastingdienst ook nog een rekening hebben openstaan van 300.000 euro. Tot nu toe onthield hij zich van elk commentaar. Tot vanavond. In een openhartig gesprek met het RTL 4-programma ‘RTL Boulevard’ vertelt Bram hoe het zover heeft kunnen komen en hoe het nu verder moet. ‘RTL Boulevard’ is vanavond met Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en John van den Heuvel.

~ door pietboon op 03/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: