Vanaf 15 januari “De Leukste Van…” op FOX

Steekproefsgewijs trekt Eddy Zoëy de provincie in om een antwoord te kunnen geven op de vraag waar dan toch die leukste mensen van ons land wonen? Hij belt overal aan en gaat (als het kan) naar binnen om te praten, genieten en eten en soms (als het echt superleuk is) blijft hij slapen.

Vanaf 15 januari elke donderdag 22.00 uur op FOX

Als je willekeurige passanten vraagt waar de leukste mensen binnen Nederland wonen, zullen de meningen sterk verdeeld zijn. Brabanders wonen volgens zichzelf in de leukste provincie, ras-Amsterdammers zeggen dat je dan toch écht in de Jordaan moet zijn en Twentenaren wijzen naar zichzelf als het aankomt op de echtheid van het ‘leuk zijn’. De enige manier om er dus écht iets zinnigs over te kunnen zeggen, is door dit vraagstuk te onderzoeken.

Van 2004 tot en met 2009 maakte Eddy het soortgelijke programma “Nu we hier toch zijn” voor BNN.

~ door pietboon op 07/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: