Veelbesproken Argentinië reis Top Gear 27 en 28 december op BBC Two

IMG_5182.JPG

De Top Gear Christmas Specials staan bekend om twee zaken: ze zijn nooit op tijd klaar voor uitzending met de kerst én er worden auto’s aan uitersten blootgesteld. Dit jaar is de uitzending echter keurig op tijd, maar er is geen respijt voor de auto’s. Drie V8 sportwagens gaan op een tocht van 1600 mijl door Patagonia.

Zaterdag 27 december 21:30 en zondag 28 december 21:00 uur op BBC Two

Deze uitzending heeft de kranten al gehaald tijdens de opnames in Argentinië. Vanwege opruiende nummerplaten op tenminste één van de auto’s, werden de Top Gear presentatoren bekogeld met stenen en raakten ze in een echt bedreigende situatie.

Normaal vind je de Porsche 928, Lotus Esprit en Ford Mustang op het gladde asfalt, maar in de handen van Jeremy, Richard en James moeten deze wagens moerassen, woestijnen, bossen, stranden en skipistes doorstaan. Het doel is om de meest zuidelijke stad ter wereld te bereiken, om daar een potje autovoetbal te spelen tegen de Argentijnen.

Het wordt een tocht met gebroken botten, prachtige vergezichten, mechanische problemen en koeien. Maar de climax was toch wel de ongeplande bedreigende situatie.

~ door pietboon op 07/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: