About a Boy vanaf 14 december op Comedy Central

IMG_5184.JPG

Hoe maak je je als single man zo geliefd mogelijk onder vrouwen? In ‘About a Boy’ is de techniek duidelijk: regel een kind en doe alsof je vader bent!

Na de bestseller van Nick Hornby en de populaire film met Hugh Grant start op 14 december om 21:55 de tv serie ‘About a Boy’ op Comedy Central in Nederland.

Will Freeman (David Walton) heeft het helemaal voor elkaar. Na het schrijven van een hitsong heeft hij een leven vol vrije tijd zonder enige zorgen om zijn financiën. Hij is single en werkloos en vindt zijn leven fantastisch. Hij doet alles waar hij zin in heeft en vooral niks waar hij geen zin in heeft. Zijn leven verandert als hij een nieuwe buurvrouw krijgt die het allemaal niet zo goed voor elkaar heeft. Fiona (Minnie Driver) is een single moeder van een elfjarige zoon: Marcus (Benjamin Stockham). Marcus vindt zijn nieuwe buurman erg interessant en komt regelmatig bij hem binnenvallen. Will is niet zo enthousiast over de onverwachte bezoeken van Marcus totdat hij erachter komt dat ‘single vaderschap’ een onweerstaanbare versiertruc is.

Will sluit een deal met Marcus. Als hij zich voordoet als Will’s zoon, mag hij chillen in Will’s huis en alle dingen doen die hij bij zijn strenge en veganistische moeder niet mag zoals steaks eten of de hele middag tafeltennissen. Het bijzondere team groeit snel naar elkaar toe en word het coolste duo van San Francisco.

In bijrollen spelen Al Madrigal (“The Daily Show with Jon Stewart”), Leslie Bibb (“Iron Man”) en ook Annie Mumolo (“Bridesmaids”) komt regelmatig terug met haar gastrol. De eerste aflevering is geregisseerd door Jon Favreau (“Iron Man 1 & 2”). ‘About a Boy’ is na het succes van het eerste seizoen in de VS al vernieuwd voor een tweede seizoen.

~ door pietboon op 08/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: