Nieuw seizoen Devious Maids vanaf 8 januari op TLC

Drie maanden na de verrassende ontknoping van de moord op dienstmeisje Flora gaat het leven weer verder voor de devious maids. Maar wie denkt dat hun leven nu in rustiger vaarwater terecht is gekomen, heeft het mis. Nieuwe intriges, nieuwe affaires en nieuwe geheimen dienen zich aan.

Devious Maids is vanaf donderdag 8 januari tot en met donderdag 2 april om 21.00 uur te zien op TLC.

Marisol heeft een nieuwe liefde gevonden die haar meteen ten huwelijk vraagt. Maar het dienstmeisje van deze Nicholas is allesbehalve blij met haar komst en doet er alles aan om Marisol te dwarsbomen. Carmen begint een nep-relatie met Alejandro om zijn homoseksualiteit te verbergen en Rosie keert terug uit detentie van de immigratiedienst. Dit weer tot grote bezorgdheid van Peri die haar probeert weg te houden van haar man Spence. Zoila’s drang om controle over alles te hebben, heeft niet alleen een negatief effect op de relatie met haar dochter Valentina, maar ook in haar huwelijk.

Op de achtergrond speelt dan ook nog een reeks overvallen mee die de rijke jetset van Beverly Hills teisteren en waar de dienstmeisjes nauwer betrokken bij raken dan ze wensen. De overvallen doen ook Adrian en Evelyn Powell besluiten een beveiliger in te huren, de aantrekkelijke Tony Bishara (Dominic Adams) op wie Evelyn meteen een oogje heeft. Genoeg ingrediënten dus weer voor een hilarisch nieuw seizoen van Devious Maids.

~ door pietboon op 18/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: