RTL Crime viert kerst met mega marathons

Het digitale themakanaal RTL Crime viert kerst dit jaar met extra lange marathons van Nederlandse top series. Op eerste kerstdag is vanaf 10 uur het complete derde seizoen van ‘Moordvrouw’ achter elkaar te zien. Op tweede kerstdag kunnen misdaadliefhebbers de hele dag bij RTL Crime genieten van een extra lange marathon van ‘Baantjer’.

Eerste kerstdag vanaf 10 uur: marathon van Moordvrouw seizoen 3.
Tweede kerstdag de gehele dag: marathon van Baantjer seizoen 1 + 2.

In het derde seizoen Moordvrouw krijgt het rechercheteam onder leiding van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk) opnieuw te maken met verschillende raadselachtige en spannende zaken. Een parachutist wiens scherm niet is opengegaan: ongeluk of opzet? Een andere zaak betreft een zenuwslopende gijzeling waarbij Fenna Kremer (Wendy van Dijk) gedwongen wordt een moeilijke beslissing te nemen. Ondertussen heeft Fenna ook grote zorgen om haar vader, wat haar functioneren niet ten goede komt…

Naast deze marathon van seizoen drie zendt RTL Crime vanaf 4 januari ook het gloednieuwe vierde seizoen van ‘Moordvrouw’ uit. Elke zondagochtend om 11:00 uur zal de preview van deze Nederlandse hitserie bij de digitale zender te zien zijn.

Op Tweede Kerstdag zal het themakanaal 24 uur lang compleet in het teken staan van de avonturen van De Cock, Vledder, Keizer, Prins en Den Koninghe. Zowel het eerste als het tweede seizoen van de populaire politieserie zullen helemaal voorbij komen.

~ door pietboon op 22/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: