RTL Telekids presenteert opnieuw ‘De Nationale Opblijfavond’

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/a5d/9850783/files/2014/12/img_5306.jpg

Voor het tweede jaar zendt RTL Telekids 24/7 ‘De Nationale Opblijfavond’ uit op het digitale kanaal van UPC, Ziggo, Kabel Noord en Caiway. Patrick Martens en Keet! zorgen er vanaf 19:00 uur tot middernacht voor dat alle kinderen van Nederland opblijven, zodat ze het vuurwerk kunnen zien. Dit doen zij door terug te blikken op het afgelopen jaar, afgewisseld met nieuwe en vertrouwde Telekids programma’s en films.

Tijdens ‘De Nationale Opblijfavond’ wordt het jaar 2014 per maand besproken en zijn enkele hoogtepunten van Patrick en Keet! zelf te zien. Tussen de maanden door komen de leukste Telekids series langs. Naast dansen en zingen, worden ook opblijftips gegeven en spelletjes gespeeld. Kortom: opblijven is een makkie wanneer je de hele avond kijkt naar ‘De Nationale Opblijfavond’ bij RTL Telekids.

‘De Nationale Opblijfavond’ biedt een programmering speciaal voor kinderen tussen 3 en 9 jaar op Oudjaarsavond tot middernacht. UPC, Ziggo, Kanaal Noord en Caiway hebben het mogelijk gemaakt dat hun digitale kijkers, zelfs als RTL Telekids 24/7 niet in hun pakket zit, gratis kunnen kijken naar ‘De Nationale Opblijfavond’.

Presentator Patrick over ‘De Nationale Opblijfavond’: “De meeste kinderen gaan met Oud en Nieuw vroeg naar bed zodat ze later op de avond naar het vuurwerk kunnen kijken. Maar nu kunnen ze de hele avond Telekids kijken waarbij ze allerlei tips krijgen om wakker te blijven, zoals een blijf-wakker-dans.” Keet!: “Ik vind het heel leuk om samen met Patrick te presenteren. Het wordt echt een hele gezellige avond”.

Op Nieuwjaarsdag heeft RTL Telekids op het kanaal van RTL 8 een speciale programmering voor wie er al weer vroeg bij is. Er worden naast de bekende Telekids series gedurende de hele dag drie films uitgezonden. Om 07:30 uur zendt Telekids de film ‘Prinses Lillifee en de Kleine Eenhoorn’ uit. Later op de dag volgen de films ‘Stuart Little 2’ en ‘Heksje Lilly, de Draak en het Magische Boek’.

~ door pietboon op 23/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: