Tim Klijn gaat nieuwe ochtendshow Radio 10 presenteren

DJ Tim Klijn (35) stapt over van Radio 538 naar Radio 10. Hij zal vanaf februari volgend jaar elke werkdag te horen zijn met de nieuwe ochtendshow van Radio 10. Tim Klijn presenteert op dit moment het programma ‘Greatest Hits’ op Radio 538 en is de vaste vervanger van Edwin Evers op deze zender.

Tim Klijn: “De afgelopen 15 jaar heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt voor Radio 538 en daar alle kansen gehad. Ik heb echter erg veel zin in deze nieuwe uitdaging in de ochtend op Radio 10. Het is een lang gekoesterde wens van mij om een eigen ochtendshow te maken en deze kans grijp ik dus met beide handen aan”.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: ‘Wij zijn zeer blij met de komst van Tim naar Radio 10. Tim Klijn en de Grootste Hits Aller Tijden is een perfecte match. Zijn programma zal een vrolijk nieuw geluid worden op de radio in de ochtendspits.’

De huidige presentator van de ochtendshow, René Verkerk, blijft gewoon te horen op Radio 10 en krijgt een andere plek in de programmering.

Eerder werd al bekend dat Rob van Someren vanaf 12 januari ’s middags Somertijd op Radio 10 gaat brengen.

~ door pietboon op 24/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: