Tweede seizoen Musketeers vanaf 2 januari bij de BBC

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/a5d/9850783/files/2014/12/img_1203.jpg

The Musketeers zijn terug met een nieuw tiendelig seizoen zwaardvechten en spannende avonturen.
Sommige dingen zijn veranderd, sommigen dingen zijn hetzelfde gebleven – de vier jongens, d’Artagnan, Athos, Porthos, en Aramis staan nog steeds centraal, maar ze hebben een nieuwe dodelijke tegenstander – de Comte De Rochefort, gespeeld door Marc Warren.

Seizoen 2, vanaf vrijdag 2 januari 22:00 op BBC One

De BBC is blij dat ze Marc aan de cast hebben kunnen toevoegen, en de interactie met Tom, Luke, Howard en Santiago ziet er op het scherm goed uit.

Wat kunnen we dit nieuwe seizoen verwachten? Meer stunts, meer actie, humor, slinksheid en natuurlijk romantiek. Maar naast deze mix is het dit jaar een zwaardere tocht dan voorheen. Er loopt een betere rode draad door het seizoen, en er zullen iets verrassendere wendingen aan ons worden voorgeschoteld. Dit seizoen is iets donkerder én sexyer dan het vorige.

In de eerste aflevering worden de Musketeers erop uitgestuurd om de Comte de Rochefort op te halen, de afgevaardigde van de Kardinaal in Madrid die recent uit de Spaanse gevangenis is ontsnapt.Rochefort weet te melden dat de belangrijkste bedenker van de Franse militaire strategie, generaal De Foix, gevangen genomen is.

De Musketeers moet hun krachten met Rochefort bundelen om De Foix te redden, voordat deze cruciale informatie in de verkeerde handen terecht komt, maar kan Rochefort worden vertrouwd?

~ door pietboon op 27/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: