Vierde seizoen Death in Paradise vanaf 8 januari op BBC One

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/a5d/9850783/files/2014/12/img_1204.jpg

Het recept tegen een koude winter in januari, dat is onze terugkeer naar het Caraïbische eiland Saint Marie voor een vierde zonovergoten seizoen Death in Paradise op BBC One. De eerste aflevering krijgt een bovennatuurlijke twist wanneer Elias Thomson, de eigenaar van een plantage en zakenman, bruut vermoord wordt tijdens een séance bij hem thuis.

Vanaf donderdag 8 januari 22:00 uur op BBC One

De deur was gesloten, dus iedereen in de kamer is verdacht, maar hoe komt het dat niemand iets gezien heeft – ook niet zijn kinderen Daniël en Lucy – terwijl iedereen elkaars hand vast hield? De familie is overtuigd dat de moord het werk is van de geest van de plantage, Mama Beth. Humphrey en zijn team zoeken een meer rationele verklaring. Vinden ze een concreet motief die de dader aanwijst?

Met het vertrek van Sergeant Fidel Best probeert Officer Dwayne Myers het fort te bewaken. Hij wordt daarbij gefrustreerd van Commissaris Selwyn Patterson, die zich persoonlijk met het onderzoek gaat bemoeien.

Humphrey heeft anderen problemen. Hij voelt zich steeds meer aangetrokken door DS Camille Bordey, en zij heeft weer last van de koppelpraktijken van haar moeder. Wanneer ziet Camille dat Mr. Right recht voor haar neus staat?

~ door pietboon op 27/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: