Derde seizoen Perception vanaf februari op 13th Street

Hoewel ze er flink aan toe zijn, is Dr Daniel Pierce en zijn bende geen rust gegund. Ze keren vanaf 9 februari terug voor het derde en laatste seizoen van Perception.

Perception seizoen 3 vanaf 9 februari elke maandag om 21:00 uur

In de openingsaflevering neemt Pierce het er even van met Miranda in Parijs, maar het duurt niet lang voor hij weer aan de bak moet. Hij wordt benaderd door een FBI-agent die hulp nodig heeft met een zaak. Dit draait erop uit dat hij wordt gearresteerd! Later doen Pierce en Moretti onderzoek naar de dood van een aanklager midden in een proces en nemen ze een bankoverval onder de loep waarvoor geld niet het enige motief lijkt te zijn. Verder heeft Pierce al meer dan genoeg familieproblemen wanneer ook nog eens plotseling zijn vader opduikt.

In januari gaat seizoen twee van Perception eerst nog verder en in de eerste aflevering in het nieuwe jaar zien we Pierce opkomen voor een autistische tiener die beschuldigd is van moord. Dean zet zijn charmes in om een wonderkind in de neurowetenschap over te halen om naar CLMU te gaan. Later worden Pierce en Lewicki verrast als Lewicki’s broer Kenny als hoofdverdachte aangewezen wordt in een moordzaak. Verder onderzoekt het team de explosieve beschuldiging dat de CIA bezig is met het vermoorden van Amerikaanse burgers. En in de seizoensfinale staat de carrière van Pierce op het spel als hij beschuldigd wordt van het stalken van zijn ex-vriendin. Kan Moretti de echte misdadiger vinden voor het te laat is?

~ door pietboon op 29/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: