Meer HD zenders en meer zenders met HbbTV bij Kabelnet Veendam

Kabelnet Veedam (SKV) gaat nog meer HD tv-zenders doorgeven. Ze hebben het aantal beschikbare HD-zenders in het standaard basispakket uitgebreid met 24 Kitchen HD (kanaal 24). Daarnaast is het SKV HD-pluspakket uitgebreid met FOXlife HD en NGC HD. SKV breidt ook het aantal tv-kanalen waarbij HbbTV wordt aangeboden uit.

Behalve NPO, SBS6, Net5 en Veronica – die al beschikbaar waren met HbbTV – zijn nu ook de Duitse zenders ZDF, 3sat, Pro7 en Sat1 opgewaardeerd met deze moderne digitale techniek. In 2015 wordt gekeken of er meer zenders inclusief het HbbTV signaal doorgegeven kunnen gaan worden.

~ door pietboon op 31/12/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: