Super Bowl XLIX in nacht 1 op 2 februari op FOX

Met het Wild Card weekend is het NFL Play Off seizoen begonnen, met als uiteindelijke doel de Super Bowl XLIX in de nacht van 1 op 2 februari. In Nederland zendt het open net kanaal FOX de Super Bowl uit, met voor- tussen en nabeschouwing in de studio’s van FOX Sports in Amsterdam. De internationale superster Katy Perry verzorgt dit jaar de spectaculaire half-time show, met gast Lenny Kravitz.

Super Bowl nacht 1 op 2 februari 23:20-03:30 uur op FOX

De Play Offs, bestaande uit de Wild Card, Divisional en Championship weekenden zijn in Nederland te zien bij FOX Sports International, met het originele commentaar.

De allesbeslissende eindstrijd van de National Football League (NFL) wordt dit jaar gespeeld in het University of Phoenix Stadium in Arizona en gaat tussen de New England Patriots en de Seattle Seahawks (winnaar Super Bowl 2014). De aftrap van de wedstrijd start om 00.30 uur Nederlandse tijd, daarvoor is er nog een voorbeschouwing.

De uitzending op FOX begint om 23.20 uur en wordt gepresenteerd door Pascal Kamperman. Met zijn gasten Ronald Buijs (tevens co-commentator), Hubert Bedford en John Mahnen kijkt hij vooruit naar het spektakel. Het Nederlandse commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Ronald van Dam.

De Super Bowl is ook op de Duitse zender Sat.1 te zien.

~ door pietboon op 04/01/2015.

3 Reacties to “Super Bowl XLIX in nacht 1 op 2 februari op FOX”

  1. […] De belangrijkste American Football-wedstrijd van de wereld Super Bowl is bij Nederlandse aanbieders in de nacht van 1 op 2 februari live op het digitale basiskanaal FOX te bekijken. Dat meldt DeRotsMedia. […]

  2. […] LET OP: Dit is een blogpost van een vorige Super Bowl. Voor informatie over Super Bowl 2015 ga naar deze link. […]

  3. […] De belangrijkste American Football-wedstrijd van de wereld Super Bowl is bij Nederlandse aanbieders in de nacht van 1 op 2 februari live op het digitale basiskanaal FOX te bekijken. Dat meldt DeRotsMedia. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: